Rårörd vaniljkräm
Jag serverade min vaniljkräm tillsammans med en hallonsmulpaj, mums!
Ingredienser:3 st äggulor
0.5 dl strösocker
2 tsk vaniljsocker/ 0.5 st vaniljstång
3 dl vispgrädde
1. Dela vaniljstången på längden och skrapa ur fröna.
2. Vispa äggulor, socker och vaniljstång (eller vaniljsocker) ljust och krämigt med elvisp.
3. Vispa grädden luftig och vänd ner i äggvispet. Ställ kallt en stund innan servering. Klart!
så gullig blogg du har ! :)
Hej skulle du vilja va snäll och gå in på den här länken
http://nelly.com/newProducts.asp?qNavigation=&qNavigationId=4&navName=senast-inkommet-man&genderName=klder-fr-kvinnor&query=&campaignpage=campaign_template_id_66&language_id=1&urltype=rewritten&keep=nyheter
Och rösta på den tjej det står Linda Anderson på.
Skulle bli väldigt väldigt glad ifall du vill hjälpa mig.
Kram
FÖLJ MIG PÅ BLOGLOVIN SÅ FÖLJER JAG DIG OCKSÅ! btw jättefin blogg
Åå det måste jag pröva nån gång säger jämt att jag ska göra det men har fått för mig att det e svårt men det såg ju inte nå svårt ut ...
fin blogg :D
Hejsan!
Fin läsning och inspirerande blogg!
Kika gärna in på min om du har lust...
Ha en fin dag!
Kram
usch vad gott det ser ut!
Här i Singapore på campus därjag bor har vi inget kök så jag lider av bak abstinens! Det blir inte bättre när jag bläddrar igenom din blogg :)
Åh, vad gott det ser ut! :)